Організація Call-центру на базі Бітрікс24

8:33 /  IT News, Статьи
Бітрікс24, call-центр,

Велика частина великих компаній, які займаються наданням різного роду послуг, мають власні call-центри. Вони потрібні для обробки дзвінків та є базовою частиною взаємодії компанії зі своїми клієнтами.

Складається call-центр з програмного забезпечення і відповідального персоналу, який займається прийомом дзвінків. Для того, щоб спростити роботу працівникам, ПО повинно відповідати всім сучасним вимогам. До таких належить CRM для call центра на базі Бітрікс24.

Особливості колл-центру Бітрікс24

Бітрікс24 дозволяє в найкоротші терміни організувати роботу call-центру. Для цього всього лише необхідно замовити в телефонній компанії багатоканальний номер, прив’язати його до системи і почати працювати.

Система Бітрікс24 має широкий функціонал, який дозволяє:

  • Приймати дзвінки від багатьох клієнтів одночасно;
  • Утримувати клієнта на лінії;
  • Перенаправляти дзвінки;
  • Проводити каталогізацію клієнтів;
  • Вести базу даних клієнтів;
  • Зберігати всю історію взаємодії з телефонним номером, клієнтом;
  • Налаштовувати мелодії очікування і вітальну інформацію.

Це продукт, який не потребує особливого налаштування і готовий до роботи відразу після включення. Все що потрібно — організувати робочі місця, найняти кваліфікований персонал, який зможе грамотно відповідати на дзвінки і роз’яснювати необхідну інформацію клієнтам.

Серед переваг даного програмного забезпечення — автоматизація обробки дзвінків та можливість контролю роботи менеджерів. Керівник може прослуховувати дзвінки, які зберігаються як на жорстких носіях, так і в хмарі. Таким чином можна покращувати якість обслуговування в компанії шляхом виявлення недобросовісних працівників.

Так як Call-центр інтегрований в CRM систему, це відкриває додаткові можливості. Система включає пошту, документообіг, чат і відеодзвінки, завдання та проекти, облік робочого часу, календарі та багато іншого.

Важливість безперебійної роботи Call-центру

Від безперебійної роботи call-центрів залежить дуже багато, особливо, це впливає на виручку компанії.

Клієнт повинен бути задоволений співпрацею і потребує кращого обслуговування. Колл-центри можуть призначати час для зустрічей і відвідувань, приймати заявки і замовлення, надавати запитувану інформацію, інформувати про зміни і інших робочих особливостей компанії.

Кожен такий центр обробки дзвінків може налаштовуватися під свій робочий графік — деякі працюють цілодобово, інші в робочі години по буднях.

Архивы

Октябрь 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Сен   Ноя »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.