СМАРТФОН ЗА КРИПТОМОНЕТИ GDC

14:01 /  Статьи
СМАРТФОН, КРИПТОМОНЕТИ ,

Світ криптовалют генерує цікавий новини щодня, але щось по-справжньому революційне відбувається нечасто.  Якщо нова технологія революційна і зручна, вона починає братися на озброєння одиничними командами і, через час, стаючи трендом, починає використовуватися всіма. 

Сьогодні стало відомо про принципово новий токен — GadgetCoin. Ця галузева монета у світі гаджетів, яка по-справжньому прив’язана до виробника техніки з Індії. Цей виробник випускає свою продукцію під різними брендами для кількох континентів. Механізм використання монети такий: клієнт, купуючи телефон чи ноутбук, отримує бонус за покупку у GadgetCoin-і, який можна продати на біржі CapitalWhale. Біржа є партнером, і її застосування спочатку зашито в кожен гаджет. Через цю політику кількість аудиторії монети зростає у рази, оскільки користувачеві не потрібно думати про те, куди подіти цю монету. Важливо розуміти, що всі гаджети можна купити повністю за GadgetCoin-и. Наступна сильна зв’язка полягає в тому, що флагманські моделі гаджетів вимагають підписки, що оплачується в GadgetCoin-ах, але коштують значно дешевше за конкурентів.

Монета GadgetCoin має механізми для використання її в інших продуктах, від карт пам’яті, до великої побутової техніки. Вже зараз китайські та тайванські ведуть переговори про можливість використання цієї монети, тому що вона дозволить їм утримувати клієнтів на новому рівні. Тепер трохи про трейдерів. Через загальну кризу монет, що працюють на цитованості, трейдери починають придивлятися до галузевих монет, а саме до GadgetCoin через її високу опрацювання та зв’язки з сектором економіки. Зараз ринок переживає не найкращі часи, це змушує реальні компанії йти у галузеві монети як у новий клас стабільних активів.

Архивы

Июнь 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Май   Июл »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

При копировании материалов активная ссылка на сайт обязательна. KratkoNews.com (Кратко) © 2012-2022.